keskiviikko 3. lokakuuta 2012

                                                              MAMMA MIA!

 Abba-musiikin ymärille rakennettu musikaalielokuva on vuodelta 2008. Tapahtumat sioittuvat Kreikan Ksopelos-saarelle, mutta vain harvat kohtaukset ovat oikeasti kuvattu saarella. Todellisuudessa välimerelliset rakennukset on tehty 007-studioille Iso-Britaniaan. Ulkoa valkoisiksi kalkkipintamaalatut talot punatiilisten kattojensa kanssa, ovat sisältä herttaisen vanhanaikaisia. Puiset ikkunaluukut ja leveälankkuiset lattiat tuovat huoneisiin karismaa. Vintage huonekalut ja pastelliset sävyt antavat naisellisuutta.






 Vanha vinttihuonhe, johon isäehdokkaat majoitetaan huokuu maalaiselämää, roisit hirret ja kivipinnat seinillä, sekä katto josta päivä paistaa läpi.




 Ovien värikkäät lasitukset ja mosaiikkikiveykset istuvat raikkaaseen maisemaan kivasti. Hostelli sisäpihan kivijäljitelmälattia on selkeästi maalattu, ja epäaidon näköinen. Valtaisa kasvien ja aitojen oliivipuiden vehreys kuitenkin koimpensoi maisemaa.





 Elokuvan upein kohtaus on sen loppupuolelle. Donna ja Sam käyvät keskustelua kalliolla taustallaan Skopelos-saaren kappeli valaistuineen portaineen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti